10 Ocak 2012 Salı

YALANCI TAVUK GÖĞSÜ

Malzemeler :
200 gm margarin
1 su bardağı un
1 buçuk su bardağı toz şeker
1 litre süt
Vanilya
Tarçın

Yapılışı : Margarini eritip içine unu ilave edelim 5-6  dakika kavuralım, şekeri ekleyip  biraz daha kavuralım, sütü ilave edelim ve muhallebi gibi pişirelim, piştikten sonra vanilyayı ekleyip mikserle çırpalım, yapışmaması için kaseleri sudan geçirelim, istediğimiz miktarda dolduralım, isterseniz geniş bir borcama koyup istediğimiz şekilde keserekte servis yapılabilir, üzerini tarçın ile süsleyerek soğuk servis yapın. AFİYET OLSUN.

4 yorum:

  1. Hatta ilk yorumumu da bu vesileyle yapmış olayım. Ellerinize sağlıkkk, tavuk göğsüne bende bayılırımm. Benim içinde afiyetle yiyin lütfen :) Sevgiler brai veya braltin :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler bende severim tavuk göğsünü ama bir kendim için birde sizin için yersen benim halim ne olucak :))))

    YanıtlaSil
  3. :)) orasını bilemiycem işte, tatlıyı yapan siz olduğunuza göre cevabı vermesi de sizin inisiyatifinizde :) Ama siz yine de bir kaşık yiyin :))

    YanıtlaSil
  4. sizimi kırıcam sizin içinde bir kaşık yerim :))

    YanıtlaSil